Ondernemers

Samen tot eind 2016 aandacht vestigen op Jheronimus Bosch

Stichting Jheronimus Bosch 500 helpt u als ondernemer graag een handje om het Boschjaar extra kracht bij te zetten. Hier een overzicht van alle mogelijkheden die we bieden.

Programmaboekjes, maandflyers en posters

Voor alle ondernemers in ’s-Hertogenbosch zijn de volgende materialen beschikbaar om uit te delen aan uw gasten en/of klanten:

 • Programmaboekjes met het officiële programma van de manifestatie Jheronimus Bosch 500
 • Routeboekjes voor de ontdekkingsroute ‘Bosch Experience’
 • Maandflyers met een overzicht van alles wat er in de desbetreffende maand te doen is in het Boschjaar 2016.
 • Officiële poster Jheronimus Bosch 500 om op te hangen
 • Poster Bosch by Night om bezoekers te wijzen op de lichtshow die tot het einde van het jaar op donderdag, vrijdag en zaterdag op de Markt te zien is.
 • Sticker met oproep ‘download de Bosch Experience app’. Op deze manier worden mensen op de prachtige app gewezen die is ontwikkeld. Een ap met een route door de stad, kalender en opsomming van de ondernemers uit de binnenstad die zich daarvoor hebben aangemeld (zie hieronder voor meer informatie).

Heeft u nog geen programmaboekjes, maandflyers of posters ontvangen of zijn deze op? Stuur dan een email naar distributie@bosch500.nl. De vriijwilligers die de verspreiding verzorgen, nemen dan contact met u op om de materialen af te leveren. U kunt ook contact opnemen met uw gebiedscoördinator. Deze heeft ook materialen liggen om u te helpen.

Aankleding etalage tot eind 2016

Voorbeeld etalage

Het is van groot belang om ook na de tentoonstelling de bezoekers aan het Boschjaar 2016 het gevoel te geven dat het feest is. Alleen dan laten we zien dat Jheronimus Bosch ook na de tentoonstelling thuis hoort in zijn stad 's-Hertogenbosch. Daarom vragen alle ondernemers met klem om tot het einde van het jaar gebruik te blijven maken van de etalagestickers die aan het begin van het jaar beschikbaar zijn gesteld. (zie afbeelding). 

Nog niet ontvangen:

 • Ondernemers die aangesloten zijn bij Stichting Ondernemersfonds Centrum 's-Hertogenbosch (SOCH) kunnen gratis een pakket aanvragen. Stuur daarvoor een mail naar info@soch.nl. De pakketten worden na aanvraag bij u in de zaak afgeleverd;
 • Ondernemers die niet zijn aangesloten bij SOCH kunnen helaas geen pakket aanschaffen.

Meld je product aan voor promotie!

Wanneer u special product ontwikkelt met een duidelijke relatie met het Boschjaar 2016, dan nemen we deze graag mee in de promotie via de communicatiekanalen van de Jheronimus Bosch 500. Het product wordt meegenomen als 'Bosch Special' en wordt als volgt vermeld:

 • 'Bosch Experience'-app onder het hoofdstuk 'Bosch Specials'
 •  Website. www.bosch500.nl/experience
 • Maandflyer in het katern 'Bosch Specials'. Oplage 7500 stuks. 

Meld je product aan via info@soch.nl 

Meld je evenement aan voor promotie!

Wanneer u samen met andere ondernemers een evenement organiseert met een begin-en einddatum dan nemen we dit evenement als site-event in de agenda van Jheronimus Bosch 500.

Hierdoor is er kans op vermelding in maandflyer, krijgt het evenement aandacht via onze social media kanalen en nemen we het mee in onze persbewerking. Meld je evenement aan via info@soch.nl

Materialen om direct zelf aan de slag te gaan

De onderstaande materialen (film, ontwerpen en teksten) zijn in de kolom hiernaast te downloaden.

Let op:

 1. Deze materialen mogen uitsluitend gebruikt worden om binnen uw eigen kanalen aandacht te besteden aan het Jheronimus Bosch jaar 2016. 
 2. Het is ten strengste verboden om deze materialen in te zetten voor commerciële doeleinden.
 3. Te allen tijde moet het voor de ontvanger duidelijk zijn dat u als ondernemer de afzender bent. De stichting Jheronimus Bosch 500 mag in geen enkel geval gezien worden als de afzender van uw bedrijfsactiviteiten.
 4. Het is ten strengste verboden om wijzingingen uit te voeren in ontwerpen en de uitingen, zoals het beschikbaar gestelde vaandel.

Niet navolgen van deze richtlijnen heeft juridische consequenties.

Materialen:

 • Infographic over Jheronimus Bosch. Deze kunt u naar eigen inzicht gebruiken in eigen online en offline kanalen
 • Nederlandse basisteksten (Engelse teksten volgen). Korte en lange teksten over Jheronimus Bosch en over Jheronimus Bosch 500
 • Banners en headers. Deze kunt u gebruiken op websites en social media kanalen
 • Ontwerp van stempel 2016. Ook dit ontwerp is vrij te gebruiken. Online en offline.
 • Vaandel ‘Welkom thuis, Jheronimus!’ (Nederlandse en Engelse versie). Dit is het motto van de manifestatie. Dit is vrij te gebruiken, maar houd rekening met de bijgeleverde richtlijnen.
 • Afbeeldingen van creaties Bosch. Ook deze zijn vrij te gebruiken in al uw uitingen.
 • Afbeeldingen van het werk van Bosch. Deze afbeeldingen zijn alleen te gebruiken wanneer men de naam van het schilderij en de plaats en naam van museum erbij vermeldt. Deze staan in het bestand aangegeven.
 • Promofilms Jheronimus Bosch 500. Er zijn diverse filmpjes in het youtube-kanaal van de manifestatie te vinden. Deze zijn vrij te gebruiken in uw online kanalen en winkels. 
meer